EFOMP Examination Board

Comitetul de examinare EFOMP (EEB) a fost înființat pentru a facilita armonizarea standardelor de educație și formare în domeniul fizicii medicale în întreaga Europă. EEB introduce Diploma Europeană de Fizică Medicală (EDMP) și Certificatul European de Atestare la acei fizicieni medicali care au ajuns la Nivelul de Experți în Fizica Medicală (EACMPE). Examenele EEB sunt teste de excelență în domeniul fizicii medicale. Acestea sunt concepute pentru a evalua cunoștințele, abilitățile și competențele necesare pentru furnizarea de servicii medicale de înaltă calitate.

Vă informăm că următoarea examinare pentru a obține Diploma Europeană de Fizică Medicală (EDMP) și Certificatul European de Atestare a fizicienilor medicali care au ajuns la Nivelul de Experți în Fizica Medicală  (EACMPE) va avea loc în perioada 21 – 22 august, 2018 în Copenhaga, și va fi realizată de către Comisia de examinare EFOMP (EEB). Data limită pentru aplicare este 31 Mai, 2018.

Ținem să menționăm că toți solicitanții înregistrați în ECMP 2018 (Copenhaga, 23-25 august 2018) vor beneficia de o reducere de 20% de la tariful normal.

Mai multe informații vedeți pe www.efomp.org

EEB Flayer

2nd_EEB _examination

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *